Förlåt Jonas!

Hej,

Jag ska säga förlåt till dig Jonas. Jag vet att du inte kommer att se det här men det känns bra att säga förlåt. Förlåt för allt jag sagt och du kommer alltid att vara min lilleman ;-)

xoxo Vera!♥

Pirrigt!

Hej!

Guud va pirrigt!!! Imorn ska jag träffa min nya klass, ganska scary va? Aja ta en djupt andetag dom andra tjejern klarade att hälsa på Åsö så jag måste klara Björkhagen! Jaa har inte så mkt att saga har tråkigt och lyssnar på Beyoncé´s nya låtar. Asså dom nyaste hon gjorde i år och 08 elr när det var hon gjorde dem. Jag sitter vid pappas stenåldersdata. Den är helt trasig så nu när jag sitter och lyssnar på musik låter det som ett popupp fönster kommer upp hela tiden fast det inte inte kommer.....-.-

xoxo Vera!

Lyssna tjejer!

Hej,

Idag i skolan komenterade tjejerna om det förra inlägget att det var en speciell kille och ja det är det men om man läser inlägget så ser man också att jag menar lite. Att jag tycker att han är snygg men kanske inte jätte snäll ( kallar mig dum blondin) så jävla taskig. Så tjejer jag är inte jätte kär i honom utan tycker att han är lite söt ;-)

xoxo Vera!

Kär (L)

Jag vet att det är är konstigt men jag känner mig jätte kär i en kille! Elr kanske inte jätte kär men lite, han är snygg och snäll. Fast jag vet inte ifall det är rätt elr fel men man får väl alltid prova :) Jag vet att jag inte ahr skrivit på länge men det känns som jag kommer att börja igen att skriva ;)
Har inget mer att så hej då

xoxo Vera!

Åter igen lite bilder

Hej hej, har tråkigt som vanligt. Vi har lite gäster, åt en skit god middag vuxna pratar tråk-heter och såklart blir det att jag sätter mig framför datan och kollar runt. Aja.... Lite bilder kanske är kul?:


Lite ego kanske men det är ju min blogg! ;)



Måste ha lite på brorsan också
Asså förlåt men jag har inga fler bilder så detta får duga.

xoxo Vera!


Tråk

Hej hej,

har inget att göra så jag kolla på bloggar och sen kom jag på att jag har en blogg. Jag tror att inga kommer att se dettta inlägg men aja, what ever! Guud jag har så tråkigt liv......
1. Inte rik (så kan inte shoppa mkt och köpa annat skit)
2. Ingen pojkvän
3. Skolan suger
4. Jag suger på matte
5. Bor ganska långt från söder där alla mina kompisar bor så jag träffar dom typ aldrig på helger elr som nu

Ja det är typ det just nu, fattar ni? Det enda jag gör att att spela sims och typ blogga och spela spel på
www.spela.se.
Ska inte tråka ut era liv heller..

xoxo Vera!

Bilder!

Jag såg att mamma laddat upp bilderna från kameran på datan, tänkte visa några:







Jaa, nu fick ni se lite bilder!
xoxo Vera!

Bild som jag lova

Hej,

Jag vet inte ifall jag har skrivit att jag har varit på min syrra´s student middag och sa att jag skulle visa lite bilder och nu har jag äntligen tid att ladda upp. Här kommer dom ( hitta bara en) :

Förklaring

Hej, vissa undrar varför jag skrev fuck u. Det är för att jag blev sur för jag skulle radera ett inlägg och sen läsa en komentar men när jag raderade inlägget försvann komentaren med för att det var en komentar till inlägget jag radera.
Så nu vet ni varför jag blev sur,,,

xoxo Vera!

Bloggpaus!

Hej hej,

jag vet att jag har varit tråkig på sista tiden men jag har verkligen inte orkkat och haft tid att blogga + att jag inte vet vad jag ska skriva. Så jag har bestämmt att ta en bloggpaus i några dar eller en vecka, men det betyder inte att jag slutat blogg så gå in då o då o kolla för ibland kan jag komma på nått att skriva :)

xoxo Vera!

.

Fuck u!

Emma och jag försökte att sova

Hej bloggen,

Gud jag är så trött igår kväll så såg ju vi film och då kollade vi på säg att du älskar mig två gånger fast vi spolade förbi äckliga scenen. Sen gick vi och la oss fast vi va inte trötta så vi lekte lite och sen spela vi kort sen så såg jag några bilder

och sen ville vi ser mer men det var en jätte stor tung kartong ganska högt upp så det var lite svårt men efter ca 1 timma så började vi kolla i 1 timma sen lekte vi. Det vi leker e typ att kittla varann, jag gillar att göra det på Emma för hon skrattar så gulligt. Kl halv 4 sa vi att vi skulle sova men så blev det inte vi lyssnade på musik istället men klockan 5 tvingade vi oss att

sova fast vi inte var trötta men vi somnade till slut. Så var min och Emma kväll

Så somnade vi kanske inte så kul och veta men för mig och Emma var det i alla fall kul :-)

xoxo Vera!

Lördags filmer med Emma!

Hej hej igen,

Hehe jag är typ helt inne i min blogg klockan är 10 och jag skriver.
Aja här är lite filmer vi såg och ska se.
Alldeles nyss såg vi '' Säg att du älskar mig ''.
Den var jätte hemsk, den är så äcklig specc med flaskan.
Bild:


Och nu ska vi se lite mer komedi soom .......
'' Bob The Butler ''


Det var allt för ikväll.

xoxo Vera! ♥

Min dag igår och idag!

Hej hej,

Igår kväll var det fredag ( äntligen ) och då gick jag, Emma, Adam och Jonas till skånis. Vi spelade lite biljard men det blev tråkigt för att adam och jonas hade fått in alla sina kulor och vi hade sju kvar och sen råka jag skuta i 8:an så vi förlorade. Sen helt plötligt säger emma att hon ska hem och klockan var bara tre! Hon sa att hon skulle hem halv 4- 4 men så blev det tydligen inte. Sen åkte jag hem hade skit tråkigt, klockan halv 5 ringer pappa och säger att han slutat jobbet precis och bara ska ta en öl.

 Men jag är så utråkad så jag ringer min granne Hannah (en av mina bästa grannar)! Och jag går hem till henne. Men sen ser jag att dom äter och då frågar dem mig ifall jag vill äta och jag var ganska hungrig så jag säger såklart JA! Det var jätte gott det blev houmos och nån köttgryta med bönor ( Nyttigt och bra ;-) ) Sen går vi till datan såklart och kollar bloggar jag skriver ett inlägg och sen dansar vi lite (båda går på dans).

 Men sen så tröttnar vi på det och klär ut oss jag blev jätte snygg (hannah sminka mig) men när jag sminkade henne blev det jätte konstigt. Hon skulle ha guld tema och då fick hon guldiga ögonbryn fast dom tog hon bort för dem blev för fula, sen målade jag leppsyl på hennes läppar och sen guld ögonskugga på. Det blev faktist ganska snyggt. Och nu för typ 2 timmar sen vaknade jag och har bara slappat, men jag åt jätte goda pannkakor. Och juste jag skulle koka te men jag glömde bort det så när jag kom på det så hade allt vatten kokat bort och jag skulle ta bort locket och då brände jag mig jätte mkt så jag har två ömma fingrar. Ja det var lite gårdagen och nu.


xoxo Vera

Bok test!

Jag gjorde ett bok test, såhär gick det :

Frågor?

Hej,

Asså min blogg är lite tråkig för inget händer. Om nån vill vara snäll mot mig så säg till andra att gå in på min blogg elr nått.
Och föresten fråga frågor till mig som jag kan svara på nån gång (skriv då på det här inlägget).
Så att det blir lite saker, och kom ihåg att komentera ;-)

xoxo Vera!

Inte jag!

Hej hej,

Om ni har läst min blogg länge så har det stått att jag har vait i bleckan och åkt dom där gula cyklarna och ramlat? Och igår var jag och Emma där och då åkte vi men då ramlade EMMA!
HAHAHA, det var jätte kul. Sen så sa hon att hon ville göra illa sig och då gungade vi och då ramlade hon i staketet två gånger, hehe. Äntligen är det inte jag som gör illa mig.
Om ni vill veta mer om emma så gå in på hennes nya blogg   www.moronis.blogg.se

xoxo Vera!

Kläder

Lite kläder:

Nooo!

Hej hej,

guuud vad jag är hungrig!!! Jag och Makda sitter här vid datan och kollar på lite bloggar och så helt plötsligt hör vi ett förskräckligt kurrande. Det var våra magar men '' the problem is '' att jag inte har nån mat .
Aja thats life.
IKVÄLL ÄR DET Desperate Housewifes & Ugly Betty!!!
Asså det är verkligen de bästa pogrammen i världen och snart är desperate slut!
AAA jag kommer inte klara mig utan deras problem.
Usch jag hatar tanken över att aldrig få se Bree´s perfekta hår och Lynette´s pengarbrist och snygga Gabby och Susan´s liv utan kille.


 
Desperate Housewives Graphic Comments
Desperate Housewifes!
 Se hela bilden
Ugly Betty!

Orsaker

Hej bloggen,

Jag förstår att ni är lite irreterade på att jag nästan aldrig lägger ut bilder. Men det ärför att
1. Har ingen mobil (den blev stulen)
2. Har ingen data där jag kan lägga ut vilka bilder som helst
3. Om jag får en ny mobil så vet jag ändå inte hur man laddar ner
4. Jag tar bilder på mig själv för att göra dagens outfites på mammas kamera men det är inte så ofta hon lägger in bilderna utan efer ett tag.
Det var alla orsakerna, men jag har en massa kompisar som kanske kan hjälpa mig när jag får en ny mobil:)

xoxo Vera!

Stress

Hej,
väldigt stressigt. Mamma står och väljer kläder samtidigt som hon lagar mat, Syrran smikar sig ch är inne på facebook och jag har städat och duchat och nu är ag klar och tar en rast på städningen. Igentligen vet mamma inte att jag är vid datan (det är mammas data) mamma blir alltid så sur när hon är stressad och inte gr som hon säger.
Jag skulle gärna vilja ta en bild på mig själv och lägga in på datan men jag har ingen kamera (mamma har en) och sen tar det tid att ladda ner. Gästerna kommer om en timma så jag hinner inte, men jag visar nån annan gång.
Idag är det min syrras student brunch och det är

xoxo Vera!

Outfites?

Hej hej,

Snart tar min syrra studenten och då ska hon ha en fin middag. Jag och min bästis Lillebil har tänkt att vi ska ha likadana kläder men det är lite svårt att välja. Vi har valt klänning som vi också ska ha på skolavslutningen ( Lillebil är ett år äldre och går i en annan skola) .
Vår klänning är vit och så har vi tänkt att ha guld tights och svarta skor och guldiga naglar men vi är inte helt säkra.
Ge lite tips på snygga guldiga saker : smycken, tights. Men om ni hittar tights i andra snygga färger så säg till.
Hej då

xoxo Vera!


RSS 2.0