Hej då!

Hej bloggen,

Imorn åker jag till Barretstown i Irland! Ofta brukar man ju ha resfeber men jag känner ingenting alls.. Asså jag ljuger inte jag lovar jag känner inte ett skit. Men det ska bli kul och spännande eftersom vi kommer att klättra i höga höjder och paddla kanot och göra massa aktiviteter! Som ni förstår så kommer jag inte skriva på ett tag, ska vara borta i 9 dagar. Men ni klarar er väl utan mig ;-)
Kommer att sakna er!

xoxo Vera!

Kanke lägger ner bloggen!

Hej hej,

Asså igentligen är det ingen idé att jag har en blogg för det är ju ändå inga som läser... Jag kanske lägger ner min blogg.

Många filmer på en kväll

Hej hej,

Min midsommar har varit helt ok. Jag har varit hos min styvpappas syster och hans andra syster från Usa. Det var kanske inte så jätte kul eftersom jag bara satt framför tv.. var det enda man kunda göra typ... Men det var ju trevligt när man fick kontakt  :) Jag gick o la mig vid tre.. Jag såg as många filmer: Bolt, Hitta Nemo, Whit Chicks, Disturbia ( skräckis ) och sist men inte minst Picture This med Ashley Tisdale.

xoxo Vera!

Se ej denna flm!!!

Hej igen,

När jag o Makda skulle gå till kassan o betala för biobiljetter men då säger dem att den inte kommit ut även fast det står att den finns.. Typiskt.. Istället ser vi ''Duplicity''.  Asså först o främst hägde man inte med nånting i filmen och för det andra så var den så långdragen.. Absolut inget tips från mig, se de inte! Aja ska dra nu

xoxo Vera!

Tönt!

Varför skriver man anonym? Helt onödigt.. Varför kan man inte stå för allt man säger? Det kanske är skillnad ifall man skriver nått till Desireé o inte är anonym men att skriva till mig som typ ingen vet om så är det helt onödigt! Och föresten du som skrev som anonym du borde läsa min blogg mer för du har nog inte sett mina gamla inlägg där jag säger att jag inte kommer att skriva så mkt!!!

Bio!

Hej hej,

Idag ska jag o Makda gå på bio! :) Vi ska se The proposal! Jag har typ inte sett på bio sen i början av 2008 typ.. Måste skynda mig nu för jag är lite sen.. Hehe..

xoxo Vera!

Gissa?

Hej alla bloggläsare,

Snart kommer ni se en förändring på min blogg!? Gissa vad den är??? ( har inget att skriva om ni gissar säkert ut det på direkten)...
P.S. EMMY DU FÅR INTE SVARA!

Mjölkchoklad + Jordgubb = ?

Har ni sett den nya marabou mjölkchoklad ''JORDGUBB''! Kan inte fatta var de får alla ideér från?. Måste iaf smaka den nån gång.

xoxo Vera!
 

Älskar er alla!!!

Gud va jag saknar alla från min förra klass! Ibland kan jag va påväg att gråta för att jag sakar dem så mkt. Jag messa nyss lite med kawa och vi sa att vi måste ha återträff men då måste vi få med lite mer folk. Jag älskar er jätte mkt o kommer alltid att göra det!!! ♥

xoxo Vera!
 

Förlåt men kommer inte på nån annan rubrik än ''BILDER''!!!


Hej igen,,

Har vänta på att mamma ska ladda in bilderna på datan o nu är dem här! 

Jaa det var typ allt jag hade just nu!!!
xoxo Vera!

Problem uppstår alltid...

Hej hej,

Jag vet att jag inte har skrivit på två dagarn men jag har fullt upp. Och den här helgen kan jag inte heller skriva nått för jag ska sova över i skolan idag och imorn ska jag och tjejerna på grönan och efter ska vi äta en hej då middag :D
Ska bli jätte kul! Men jag har ett problem. PENGAR!!! Nu har jag precis fått ihop pengar till inträde, band, spökhuset (såklart), lunch, middagen, men jag har nga pengar till färjan. Det verkar som priset har gått upp till 25kr så jag behöver 50 spänn till det och ikväll behöver jag tuggumi (du vet ifall att ;-) ).
Vet inte hur jag ska fixa det här. Har redan fårr 200kr av mormor så inte henne och mamma är helt pank och pappa har typ skuld på 20 000kr. Måste fixa det såå, hej då

xoxo Vera!♥

Inte vet om mig

Nu ska jag vara en härmapa och härma typ alla bloggare som har härmat andra bloggare. Ni ska få höra fem saker ni inte vet om mig! (skit tråkiga saker så att ni vet, helt meningslösa)

1. Jag har haft 2 dansmöss och 1 dvärghamster
2. Har 3 syskon. Jim, Molly & Morgan
3. Har skillda föräldrar
4. När jag var liten var jag en sexoman (typ vad jag har hört. kommer inte ihåg sjäv)
5. Har haft/har leukemi cancer och precis avlutat en stor behandling

Ja nu fick ni veta lite om mig!

xoxo Vera! ♥


...

Hej hej,

alla säger att jag ska skriva i min blogg men jag har inge kul liv så jag har inget att skriva om.... så e det....

RSS 2.0