Klassfesten!

Thohej!

Gud va klassfesten var spännande. Först på inbjuden står det inbjuden Dj, sen när jag kommer det är det kolsvart i garbosalen och blinkar olika färger (coolt). Tjejerna försöker dansa medans jag peppar killarna (funka ej) tråkmånsar. Sen blir vi små igen och leker sanning elr konka , hehe. Jag fick pussa några.... På slutet säger de vuxna att det är sista dansen och hjälper oss att peppa killarna så dom dansa, lite pinsamt men ändå.
Aaa det var min sista klassfest med min älskade klass.

xoxo Vera!

Madeleine!!!

Hejsan!

OOOOOOOO!!!!!! IDAG KOM MADDE TILL SVERIGE FÖR ATT KOMMA PÅ VÅR KLASSFEST! GUD VAD AG HAR SAKNAT MADDE HON HAR VARIT BORTA SÅ LÄNGE. MADDE HAR FLYTTAT TILL TYSKLAND FÖR HENNES PAPPA FICK ETT JOBB DÄR. VI HAR TYP INTE TRÄFFATS PÅ JÄTTE LÄNGE ! Ja, nu måste jag byta om till klassfesten.

Bye bye Verrie!

Thailand

Hellloooo,,
26/3-09

Okej allihopa såhär är det... Jag (orkar) inte skriva hela Thailands resan så nu får ni rösta. Om jag får 10 röster från 10 olika personer att jag ska skriva ner resan så skriver jag men om jag får mindre skriver jag inte...... så mycket..

RÖSTA!

P.S.
Skriv såhär i komentar: Jag vill att du ska skriva / Jag vill inte att du ska skriva ! Förstått!

:-)

Guuuuuuud va kul att komma tillbaks till skolan och träffa alla kompisar!!!! Skolan var ju inte direkt så kul men alla kompisarna var kul. Allt var så nytt tyckte jag, vissa hade förändrats och vissa inte, vissa satt och stirra på en bara för att man var brun och fin.
Innan jag åkte i skolan så brukade vi alltid spela kort på alla korta raster och nu är jag kom tillbaks så hade dom börjat spela Uno istället, och Fanny i min klass hade slutat använda puder och börja spara pengar och Fanny och Emmy verkar ha blivit jätte bra kompisar och omgicks väldigt ofta, hörde jag. Ja en massa saker har hänt. Och föresten om min Thailand resa när jag ska berätta om allt det kommer snart! :-)

xoxo Vera


Förlåt...igen.

Hej!

Förlåt igen för att jag inte har skrivit men jag har haft så mycket att göra nu när jag kom från Thailnad.
Men nu ska jag hinna ikapp.
Jag tror att jag inte är så jätte intresserad av att blogga nu för att det är inge fint i min blogg (EMILIA!),
det är ju roligare att blogga när man har nått fint och kul att komma till.
Ska skriva lite mer saker nu.

xoxo Vera

Tillbaks till svergie...

Heeeeeej,
21/3-09
Nu är jag tillbaks till Svergie! Det är väldigt kallt här gämfört med Thailand. Tyvärr orkar jag inte skriva om resan nu jag gör det senare tror jag eller imorn.

Hej då!

Harry Potter

Hej igen,
7/9-09

Guuud va länge sen jag såg Harry Potter och De Vises Sten ( Harry Potter 1). Jag sitter och kollar på den exakt nu (18:40). Jag har 1:an och 2:an på VHS, nu för tiden finns nästan inga filmer på VHS. När såg ni sist harry potter ?
Dom är faktist ganska bra ni borde se dom nån gång, från början alltså.

Hej då

Sorry..

Hej,
7/3-09
Asså förlåt för att jag inte har skrivit på länge men jag har inte haft nått internet. Och snart så kommer jag inte kunna skriva på 10 dagar. Gissa varför? Inte för internet. JAG SKA TILL THAILAND! VISST LÅTER DET KUL? ÅÅÅ, JAG ÄR SÅ GLAD, ÄNTLIGEN FÅR JAG RESA! Efter 3,5-4 år har jag rest. Det ska bli jätte skönt. Och idag var jag med pappa och vi växlade lite pengar. Och mer vi gjorde idag var att vi köpte min julklapp! Pappa ville ge mig en cynt till julklapp. Pappa jobbar med musik så han vet mycket om cyntar och han vill ha en bra, jag som inte vet så mycket om musik tycker att det blir långtråkigt att gå runt i olika affärer och bara kolla. Men nu har vi köpt en :-) .

Bye Bye!

Skräckis! :-S

3/3-09
Usch, idag såg jag, Emma, Fanny och Emmy The grudge 2 på Youtube. Väldigt knäppt jag vet, vi såg 10 minuters klipp efter varann. Det var nog den läskigaste skräckfilmen jag har sett :-S
Emilia brukar alltid tycka att dom flesta skräckfilmer vi sett inte är så läskiga men den här tyckte hon nog var läskigast. Hon satt ihopkrupen som en liten boll och stirra rakt in i datorn. Fast det var ju inte bara filmen som var läskig tyckte dom utan mina fiskar också.? Ibland kunde dom låta och då hoppade alla till förutom jag (eftersom att jag är van). Jag har ett jätte läskigt trapp hus också så varje gång jag ska gå i det kommer jag att nästan svimma för att jag kommer vara så rädd. Ni som gillar skräckfilmer och inte har the grudg, Se den!
Måste dra,

Ses!

Frisk!

Hej igen,,

2/3-09
ÅÅÅ, IDAG FICK JAG SLUT BESKED OM MIN SJUKDOM (CANCER)! ÄNTLIGEN ÄR JAG FRISK.
Det har gått 2,5 år nu. Min behandling har varit svår speciellt det första året. Jag fick jätte många jobbiga mediciner som smaka skit (vissa). Och mitt i allt jobbigt så bryter jag benet. Så typiskt... Så där går jag : Flintskallig, Fet/Rund (efter vissa mediciner), Och ett hel-gips på hela mitt ben. Men aja, nu är allt det över och jag är frisk :-D.
Jag är jätte glad och jag hoppas ni också är glada, för min skull.

Hej då!

Lov/ The Sims 2

Hej, asså förlåt för att jag inte har skrivit på länge men jag har varit så upptagen. Mitt lov har inte varit det bästa lovet, eller två dagar var bra men resten var lite tråkiga. Jag har typ bara slappat och spelet The sims. Jag vet att ni tror att jag är värsta nörden som spelar sims men det är faktist roligt, vem som helst skulle kunna spela det. Man lär sig faktist om livet, för mig finns det ingen oldersgräns för The Sims 2. Och en till sak, förlåt för att jag inte har några bilder, fattar inte fattar nte hur man göra ;-). Hej då!

RSS 2.0