Festen!

Hej,

Asså sh*t mina bästa kompisar ordna världens bästa överrasknings festen. Jag skulle sova hos en av dom och när jag kom dit och öppnade vardagsrums-dörren så hoppade alla fram. Jag blev så rörd, jag blev så himla glad så jag grät. Ni kanske undrar varför dom gjorde det? Jo jag har haft cancer i 2,5 år och nu blev jag äntligen helt frisk:-).
Jaja nu måste jag gå, jag hoppas ni får det bra ! Kram <3

Sommarlovet 08!

Hej igen,,

Mitt sommarlov har varit en stor resa genom svergie.
Jag börjar i Gotland i två veckor, Efter dom lite halv jobbiga veckorna (det var många småbarn) så reser min LILLA familj til skåne, där på vägen me vår gammla bil som vi har ärft från min morfar till skåna tar det helt plötsligt stopp, bilen kokar över och vi är mitt ute i skogen. Det finns två hus alldeles tomma, sen stannar några tyskar och drar oss till den närmaste konstigaste bensin macken där dom precis ska stänga han säger att alla mäckare är borta men det finns en som kan lite om bilar han tar våra bil nycklar och säger att det finns ett motell i närheten så va tar mammas beautybox och hennes 4 kilos dator och lite kläder. Vi går till motellet tar en korv beställer frukost och sen går och sover. Dagen efter går vi till gubben med den konstiga bensin macken, där han åker fram och tillbaka sen kliver han ut ur bilen att den är lagad och går som blixten, han säger summan vi ska betala typ en 500 hundring eller nått sånt.
Sen drar vi till skåna vi kommer typ vid elva på kvällen.
 
Vi sover och nästa dag så åker jag hem till stockholm til pappa, där jag är en dag sen nästa dag reser vi till strömsta där det är en festival som heter ''WO/ MAN MUST DANCE 2008'' festivalen är mitt emot norge, man kan simma över till norge men vissa säger att det finns sälar och bränn maneter och massa farliga strömmar men jag vet inte det kanske är sant om strömarna och maneterna men sälar tror jag inte. På festivalen var det massa barn i min ålder (12 år tyyp) som det inte var förr förra året då jag blev sjuk (det kan jag berätta om nån annan gång). Det var en jätte söt kille o han var så snäll fast han blev kär i en annan som var min barndommskompis:''(..

Ja efter det har jag  tyyp varit hemma....

SLUT!!!


Mumindalen!

Hej hoppp,,

Jag vet många bara mumin dalen fan va töntigt men det är det inte det är as kul.
Jag har varit i Finland där Mumin skapades, Min mormor fyllde 65 år o ville bjuda miig på nått kul o så skulle vi fira henne. Då bjöd hon MIG på en resa till Mumin dalen.

På kvällen vi ungefär 6 tiden skulle i åka båt till Finland, det var jätte trevligt på båten en dagen efter var vi tvunga att gå upp 05:30 det var as jobbigt,, på pappret vi fick stod det att bussen till mumin dalen gick 08:15 så vi steg av båten 7. När vi går av går vi till Information, vi går dit o frågar vilken av bussarna utnför vi ska ta? Då säger hon att vår buss kommer 09:55 två hela j***a timmar. Då säger hon att vi kan åka in till stan i Finland, vi säger ok o hoppar på buss nr 1 som går till torget. När bussen stannar fråar vi en tjej som är skit kass på engelska o fattar ingen svenska så hon pekar på den hållplats vår mumin buss går vi sitter o väntar på buss nr 11 elr 110. Helt plötsligt kommer det bussen nr 11 så vi springer fram ifall att det är den buss vi ska ta då säger -Javisst det är denna buss ni ska ta- Så den där tjejen hade visat oss fel hållplats:O. Så sitter vi på bussen, när vi kommer fram så är klockan nån gång runt 9, vi går jätte långt till slut ser vi en skylt över en bro så vi går över den oädliga bron o till slut kommer fram. Det är helt tomt ingen människa. Det fanns en ingång men den var stängd sen hitta vi en annan ingång så vi gick in, det var fortfarnade tomt. Sen kommer det personal men ingen frågar nått eller nått sånt så vi går vidare tills vi kommer till nån och frågar när dom öppnar, då sa hon 10:00 och klockan var 09:00, och då fråga hon -hur kom ni in? Då sa vi att det var öppat du blev hon lite osäker men vi forsatte och till slut kom det folk. Den dagen var s**t kuuul!!!!!!:D 


Välkommen till min nya blogg!


Hej och välkommen till min nya blogg. Hoppas ni forsätter gå in på min  blogg efter det här för jag ska ''försöka'' att jobba med den varje dag!


RSS 2.0