Lite allt möjligt kan hända ;)

Hej,

Idag har jag varit med Emilia o vi har haft ganska kul, iaf på slutet;) För idag var vi lite busiga o ville göra nått annorlunda så vi köpte lösnaglar xD Det är faktist ganska kul :) Fast det är svårt för vi råka ta lite för långa :P Men aja det är ändå kul. Justnu är jag barnvakt till lillebrorsan o han kollar på Antz. När jag såg den sist så tyckte jag att den var jätte bra men nu känns den jätte gammal för den ser så dåligt gjord ut, fast den är ju bra eftersom det var ens barndoms film :)
Det var nog allt!

xoxo Vera!♥

Inte dom snyggaste skorna :/

Inte dom snyggaste skorna?
 Lonnie High Boots SEK 1699, Friis&Co - NELLY.COM

Belfast SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM
Classic SEK 599, TOMS - NELLY.COM
Vad är det med skon där framma S:/
Fan va konstiga skor man kan hitta ibaland :/

Så himla tråkig dag -.-

Hej hej,

Idag har jag inte gjort ett skit... Inatt så vaknade jag vid typ 3 o va vaken t 5 sen vankade jag 10 av att nån familjmedlem försöker väcka mig men såklart så somnar jag om o går istället upp vid 12 o äter mitt gammla ägg som jag skulle ätit 10 -.- Sen såklart startar startar jag the sims läser lite o sen går amilj på spårvägs museét. Så där står man ensam o trött o har inge att göra.. Så det jag gort är bara kolla på gammal barn film Antz o spelat the sims.
 
Sen ringer Emma o undrar ifall hon kan komma o då helt plötsligt har min data mus gått sönder så nu kan inte jag spela the sims på jätte länge för jag känner min familj o dom är väldigt sega med allt så jag kommer typ inte få nån ny mus förns typ i oktober -.- Så nu vet ni hur ens dag kan se ut ;)

xoxo Vera!♥

Vet ni vad?? ;)

Hej bloggen ,

Vet ni vad??? Jag kan äntligen lägga in dags-bilder!!! Jag har ju fått mammas mobil som är Sony Ericsson ( den enda mobilen som jag fattar bäst ) . Men problemet är att mamma inte vet var sladden är, men jag tror vi hittar den ;) Det var nog det enda :)

xoxo Vera!

Mina två dagar

Hej hej!!!

NU är jag tbx i stockholm. Har precis varit i Norrköping o träffat mamma gammla jobbar-kompis o hennes små barn :) Det var faktist helt ok att va där. Dom hade många bra filmer, en litet barn som är jätte gullig som man kan kela med,  så hade dom en vuxen fyr-hjuling.  Var as kul!!! Fick åka helt sjäv fat man måste va 16 år, jag åkte såklart jätte snabbt ;) xD
Det var nog allt det viktigaste från mig på två dagar.

xoxo Vera!

!!

Hej hej, bara så att alla vet så ska jag snart göra om min header eftersom den här är ful o gammal..

xoxo Vera

BT Rocks!

Hej hej har nt skrivit på länge o tänkte lägga ut lite bilder från Baretstown ( det där lägret från cancerfonden ) :
Nån Cara ( ledare) som har lärt sig att vara en ungdom i Göteborg!

 Jag orkar inte lägga ut mer bilder de blev dom bästa!

xoxo Vera!

Det som hände den här morgonen för Vera!

Hej bloggen,

Jag vet att jag inte har skrivit på länge men nu fick jag lusten att skriva. Alla ser hur tråkigt vädret är så jag tänkte att jag o Emmy skulle se på film hemma hos mig o mysa. Men när jag messar säger hon att hon är på bio o säger att hon ska ringa sen. Så där sitter jag i pyjamas o kollar på ' Room Raiders', helt ok, bara jävligt mkt plastick!

 När jag messar igen säger hon att hon ska ringa om ett par min, sitter o stirrar i TV:n. Sen skickar hon ett mess om att hon typ ska va med sin pappa o det är ju ok för jag vet ju hur pappaor vill vara med sina döttrar.

 Så nu sitter jag o väntar på att pappa ska prata klart i tellan o sen ska vi se............. Gissa?......................   Jo jag ska se : Benjamin Buttoms Otroliga Liv! Gud jag älskar den filmen. Otur för Emmy som jag skulle sett filmen med! Nu måste jag gå pappa är klar !


xoxo Vera!

!

Hej så att alla bara vet så ska jag lägga ner min blogg snart!!! Synd för er som dör då men kan inte rå för det... min blogg suger och är tråkigt ingen läser den ändå så bye bye!

RSS 2.0