Bloggar!

Här ska ni få lite tipps på fina bloggar:

www.emilianicklasson.blogg.se elr
www.africanbarbie.blogg.se

www.ehd.webblogg.se

www.factual.blogg.se

www.aalisees.blogg.se

www.moey.blogg.se

Det var några av mina kompisar, men glöm inte mig nu ;)

xoxo Vera!

Komentera gärna!

Hej hej,

Nu är det bara en dag kvar tills jag ska få min header!
Hur tycker ni att jag ska ha, vilka färger vilka bilder?
J
ag har ju lagt ut lite bilder på mig och det är nån av dom jag ska ha på min header.
Säg gärna vad ni tycker,

xoxo Vera!

Header!

Hej hej

Snart kommer jag få min blogg jätte fin. Ni vet ju att den är lite tråkig inte så mkt saker att se på inte någon header men nu på tisadg ska jag till Emmy och fixa det! :-)
Är iaf ganska glad över det!
Vi ses snart när jag har någon nyhet

xoxo Vera!

Lite bilder

Lite bilder på mig ( är till min heather) :









Skype

Hej hej bloggen!

Idag efter skolan gick jag, Fanny Emma, Emmy, AG och Joel till Götgatsbacken och kollade runt. Sen så gick jag och Emmy hem. Nör jag kommer hem myser jag lite med lillebrorsan och sen sätter ag mig framför datan och loggar in på skype, Emmy är inne :-D
Vi snackar lite och sen börjar vi jobba i matte boken och imorn har vi diagnos och jag är ganska nervös men så tänkte vi att vi kunde göra diagnosen en gång så att vi kunde det ganska bra. Och det gick jätte bra + att det var faktist ganska kul ( för en gång skull) ..... Och nu sitter vi och bara snackar.
Vi ses snart igen:-)


xoxo Vera!

Skolan

Hej hej,
22/14

Jaha, här går man omkring UTAN någon mobil, suck....
När jag tänker på det så måste jag ha varit helt besatt av min mobil hela tiden tänker jag på den.
Det är väl ganska bra att jag inte har någon mobil eftersom den ger strålning.
Aja inge mer snack om det den är ju redan borta inget att göra åt saken.
Idag i skolan var det helt ok det var inga jobbiga saker idag, förutom matten.
Asså jag hatar matte + att jag suger på det, men idag så var det faktist också ok, jag och Emmy (
www.emilianicklasson.se ) satt och gjorde väldigt mkt. Så jag mår ganska bra:-)
Nu måste jag dra men see u later!

xoxo Vera!

Min j***a f***ing dag!!!

AAAOOOÅÅÅ!!!!!!!!!

Idag när jag var med fanny, emma, emmy, molly och jonas i ringen (vi var typ i H&M hela tiden) då så ska jag kolla hur mkt klockan är (mobilen ligger i min väska för att jag hade kjol) då ser jag att min väska är öppen. Jag rotar igenom väskan snabbt och ser att Ipoden är kvar plånboken är kvar och busskort men min nya fina lila samsung mobil är BORTA! Jag går till Emma och säger:
- Emma kan jag få låna din mobil?
- NEEEEJ!
- Men jag har tappat bort min mobil...
- Nej men såklart ska du få låna min mobil...,,
Så bev det. Så nu är min mobil borta. Jag som skulle önska mig en dator på min födelsedag men nu måste jag önska mig en mobil ( vi har inte så mkt pengar)
Men that´s life people..
Livet är tufft

Det var min dag
oxox Vera!


Så att ni vet

Hej hej,

jag är lite upptagen som ni kanske förstår (har inte skrivit på länge) elr inte lite ganska mkt faktist så jag kanske inte kommer att skriva på länge så ge inte upp utan gå in då o då så kommer det vara ett nytt inlägg kanske.
Ville bara säga det så att ni vet.

xoxo Vera!

Min dag efter skolan!

Hejsan Svejsan!
17/4-09

Idag efter skolan gick jag, Emma och Jonas till bleckan.
Vi gjorde inte så mkt typ åkte åkte ruchkana och klättra upp och så och sen åkte vi en av dom där bilarna elr vad det är en gul var det. Och när vi åker ner för den så finns det en sväng och jag svänger i skit hög fart och hoppar typ tre gånger i luften sen ramlar jag av med den gula bilen på mig + att jag landade typ en tagg-buske, det gjorde i alla fall skit ont. Men jag fick bara ett litet skrubb sår i handen och väldigt smutsiga kläder. Aja jag har ren otur, och föresten det har hänt en gång förut fast då var det inte där.

Jaa, då har fått veta hur min dag efter skolan var.
xoxo Vera!

Efter skolan

Hejsan,
16/4-09

Den här dagen i skolan var sådär. Den var stökig som vanligt...
Efter skolan skulle jag hem till Emmy och göra pannkakor och läxa. När vi kom hem börjde vi att göra läxan och efter skulle vi göra pannkakor och vi börjar ta fram lite saker och så fattades det lite saker så Emmys mamma var snäll och gick och handlade. Men så helt plötsligt så hör jag Emmy och hennes mamma låta och säger att kl är snart halv fem. Emmy skulle gå på friidrott s vi han inte göra pannkakor så istället gjorde vi varma mackor och te. Sen när vi äter oss framför TV och kollar på Top Model och helt plötsligt säger Emmy att hon ska gå halv sex istället. Så vi kunde laga pannkakor, vi had jätte mkt tid. Aja, såhär går det ifall man inte är så nogrann.

Måste dra
See u later
xoxo Vera!

Träning!

Hello,,
15/4-09

Min dag har varit en tränings-dag! Först i skolan hade vi idrott i 45 min sen kl halv fem hade jag dans ( jag dansar jazz) sen efter dansen går jag och min kompis granne ut och joggar i en timme... Asså mina vader är typ helt krossade! Jag kommer att få så jäkla mkt träningsvärk...

Nu ska jag gå och sova (kl är 21:52) God natt!

xoxo Vera!

Filmer!

Hej bloggen,
14/4-09

Igår som ni vet såg jag ''Australia'' och den var faktist väldigt bra. Den var välgjord och det handlade om nått, asså ifall nån frågade mig ifall den personen skulle se Australia så skulle jag säga JA!
Och nu såg jag och min kompis '' Burn After Reading'' men vi hann inte se hela för att hon skulle gå och äta middag ( vi är grannar ) men när hon är klar så kommer hon ner så ser vi klart den. Än så länge är den bra, alla är väldigt dumma i huvudet och det är ganska kul :-) Ingen fattar något och alla är så snurriga. Och nu så råkade någon skjuta Brad Pitt ( i filmen) han som är så snygg ;-)
Nu har jag inget mer att säga, min skoldag var bra och kul att träffa alla kompisarna igen efter lovet.

Bye Bye
xoxo Vera!

Lamm & Klyftpotatis

13/4-09

Mm va gott det var i Ikväll. Jag, pappa, brorsan och hans flickvän åt en jätte god middag ikväll. Det var lamm- stek med klyftpotatis med myntasås och en annan sås. Iaf det var s**t gott, prova nån gång ifall era föräldrar kan laga det.
Jaja, nu ska jag och pappa se på ''Australia''.

See you tomorrow,
xoxo Vera!

Makda & Jag!

Hej igen bloggen,

Jag har ju typ inga bilder men nu vet jag hur man gör så nu kommer bilder.
Här kommer bilder på mig och Makda en av mina bästa grannar :




Jag har typ as fula kläder för jag typ orkade inte ta på mig snyggt.

Byxor

Hej hej,
Asså jag är typ helt besatt av kläder på Ginatricot. Här är lite kläder därifrån :

Morgonen...

Hej hej bloggen,
13/4-09

Den här morgonen har jag och Alice bara slappat till typ 10 halv 11 och sen gick vi upp och åt en god frukost med philadelfiaost med purjolök och kezo. Och nu ska vi gå ut och gunga på jätte stora gunger.

Såå Hej då,

xoxo Vera

Bikini & Underkläder!

Här är lite snygga bikinisar o underkläder jag vill ha :



Idag ! 12/4-09

Hellojsan,
12/4-09

Jag vet jag skriver inte så mycket men jag bryr mig tyvärr inte så läs elr ej det kommer o går.
Iaf så var jag och Alice tillsammans och sen åkte vi hit och var barnvakt åt min lillebrors Morgan som är as gullig kan visa bild sen..
Och idag fyllde min mamma år så hon bjöd hit lite polare och vi gick ut och spela fotboll. Alice lag vann sista målet men vi hade flest poäng 9-5 haha.
Ikväll åt vi pizza, det var gott:-)
Aja ska dra nu, nästainlägg blir väl snart ...

xoxo Vera!

  
 Morgis <3

Fredagen 3/4-09

Hej bloggen!
3/4-09

Idag var det sista dagen i skolan, finaly. Efter skolan drar jag och gänget till Ah´s , jippi äntligen öppet. Sen går vi runt och gör ingeting sen dara vi till vitabergsparken och gungar i en stor gunga, skit läskigt. Sen drar Fanny och Jonas så då är det bara Emma och Emmy kvar EVE! (Jag och emmy bråka dagen innan). Sen går jag till nytan och träffar Lillebil Min bästa kompis ever som jag känt sen jag föddes. Och vi går runt och gör nada sen går vi hemoch jag sätter mig här och skriver.

Slut på min fredag!
xoxo Vera!


HAT!

OOO, GUD VAD JAG HATAR DIG. DU BARA FÖRSTÖR MITT LIV OCH MITT SJÄLVFÖRTROENDE! JAG TÄNKER INTE BERÄTTA FÖR MINA VÄNNER ELLER FAMILJ OCH INTE FÖR ER. JAG CILL BARA SÄGA ATT JAG HATAR DIG MER ÄN JAG HATAR EN ANNAN!

RSS 2.0